Порадьте будь ласка які квіти краще за всього зараз купити подрузі? Хочеться її чимось незвичним здивувати. Я в іншому місті живу, а вона у Львові. А квіти треба купити незважаючи ні на що.
Отредактировано Salomana (2021-11-19 19:56:10)
ФОРУМ для мамочек и планирующих беременность. |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » ФОРУМ для мамочек и планирующих беременность. » досуг планирующих и мамочек » Питанням по квітам у Львові
Порадьте будь ласка які квіти краще за всього зараз купити подрузі? Хочеться її чимось незвичним здивувати. Я в іншому місті живу, а вона у Львові. А квіти треба купити незважаючи ні на що.
Отредактировано Salomana (2021-11-19 19:56:10)
Отредактировано Salomana (Сегодня 16:56:10)
Так а ви хочете купити цей букет просто так чи є якась подія? Бо якщо це якась подія, наприклад день народження, то треба щось дуже гарне вибирати і не повсякденне.
Так а ви хочете купити цей букет просто так чи є якась подія? Бо якщо це якась подія, наприклад день народження, то треба щось дуже гарне вибирати і не повсякденне.
Та ні, не просто так. В неї день народження, а я до неї не зможу приїхати, тому треба щось їй подарувати і квіти також, щоб мене совість не мучила.
Та ні, не просто так. В неї день народження, а я до неї не зможу приїхати, тому треба щось їй подарувати і квіти також, щоб мене совість не мучила.
Це ви дуже гарно придумали, тут питань немає. Ми, дівчата, квіти любbмо дуже сильно, але ще сильніше колись до нас подруги в гості приходять, тому щоб компенсувати вашу відсутність вам треба купити дійсно гарний букет.
Ви мабуть одразу подумали про троянди якийсь, звичайно можна їх подарувати, тим більше що зараз дуже популярними є піоновидні троянди. В них такі пишні і гарні бутони, щоб я сама мрію про такий букет. Можна подарувати букет еустом, це такі чималенькі квіти, тому навіть невеличка кількість квіток зробить букети шикарним. Є ще варіант з квітковими композиціями типу снопа чи зараз актуальні осінні букети. Короче кажучи подарувати можна все що завгодно, лише б знайти гарний квітковий магазин у Львові.
Є у Львові квітковий магазин Квітна Вибір там просто фантастичний, мені чоловік там іноді квіти купує і мені страшенно букети звідти подобаються. Ось можете про цей магазин відгуки на Гугл картах почитати https://g.page/kvitna?share Всі дуже пристойні.
Отредактировано TikTik (2021-11-19 21:31:14)
Вы здесь » ФОРУМ для мамочек и планирующих беременность. » досуг планирующих и мамочек » Питанням по квітам у Львові