В спальне буду делать все. Сейчас нужно заказать подходящий ламинат и натяжной потолок. Потом под все это дело подобрать мебель. Есть у кого интересные идеи на этот счет?
спальня
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22021-06-07 12:11:51
А мы недавно кроме спальни заказали себе здесь шкаф из массива на заказ. Сестра посоветовала. Думаю, что долго простоит. Если кому то надо, то смотрите.
Поделиться32021-06-12 08:06:09
Автор, поезжайте в строительный магазин, там найдете все необходимое.
Поделиться42023-08-12 14:39:06
В спальне буду делать все. Сейчас нужно заказать подходящий ламинат
А чи не краще взяти паркет? Я в ламінаті давно розчарувалася, тож нікому не рекомендую. Тепер буду тільки паркет купувати, - бачила у подруги у спальні, дуже круто виглядає! І це при тому, що укладали його багато років тому.
Поделиться52023-08-12 14:44:31
А чи не краще взяти паркет? Я в ламінаті давно розчарувалася, тож нікому не рекомендую. Тепер буду тільки паркет купувати, - бачила у подруги у спальні, дуже круто виглядає! І це при тому, що укладали його багато років тому.
Це правильне рішення! Я ні краплі не шкодую, що вирішила купити паркет на сайті виробника Світ Паркету! По-перше, він мені коштував набагато дешевше, ніж в інших магазинах пропонують! А по-друге, - якість та зовнішній вигляд просто шикарні! Це був, безумовно, правильний вибір. Він додав моєму дому затишок і стиль, які я давно шукала. Тепер я розумію, що хороший паркет - це не тільки прекрасне покриття для підлоги, але і інвестиції в комфорт і красу свого будинку.
Поделиться62023-10-02 00:35:38
А у кого які стелі у спальні? Я ніяк не визначусь що вибрати.
Поделиться72023-10-02 00:41:20
А у кого які стелі у спальні? Я ніяк не визначусь що вибрати.
Ми з дружиною відразу вирішили, що встановимо у спальні матові натяжні стелі https://natyazhnyepotolki.kiev.ua/matov … hni-steli/ Вибрали білі, для нас це ідеальний варіант! Вони надали спальні особливий шарм та затишок. Вранці в кімнаті плавно поширюється м'яке світло, а ввечері біла стеля створює атмосферу релаксації та спокою. Нам дуже подобається результат - наш вибір підкреслив стиль та затишок нашої спальні.