ФОРУМ для мамочек и планирующих беременность.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ФОРУМ для мамочек и планирующих беременность. » планирование » Де є широкий вибір детективів для дітей?

Де є широкий вибір детективів для дітей?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Добрий день! Можливо, хтось може порадити книгарню в Україні, де є широкий вибір детективів для дітей? Мій син, якому вже 10 років, захоплюється цим жанром, і я хочу знайти для нього цікаві та розвиваючі книги. Можливо, хтось має досвід покупок та може порекомендувати найкраще місце для придбання таких літературних шедеврів.

0

2

Привіт! Ми теж шукали детективи для дітей і виявили, що книгарня Balka-book має великий асортимент дитячих книг різних жанрів. Там є як класичні твори, так і новинки. Ми знаходили там цікаві детективи для дітей різного віку. Можливо, вам варто звернутися до них!

0

3

Вітаю! Ще один варіант – книгарня Bookovka. Вони спеціалізуються на дитячій літературі та мають окремий розділ з детективами для дітей. Я там купувала подарунки для своїх племінників, і завжди знаходила те, що шукала. Рекомендую спробувати!

0

4

Привіт! Раджу звернутися до книгарні Readeat, де ви знайдете не лише широкий вибір детективів для дітей https://readeat.com/catalog/dityachij-detektiv-i-zhahi але й дуже вигідні пропозиції. Ця книгарня славиться своєю високою якістю обслуговування та великим асортиментом літературних творів для молодших читачів.
Один із переваг Readeat – це можливість перегляду онлайн-каталогу дитячих детективів. Тут ви знайдете широкий спектр творів від відомих авторів, а також перші твори молодих, талановитих письменників. Каталог систематизований за жанрами, серіями та віком читача, що дозволяє зручно вибрати оптимальну книгу для вашого сина.
https://skrinshoter.ru/s/261023/EDraa0ZH.png?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-26-10-2023%2014:34:46.png

0

Вы здесь » ФОРУМ для мамочек и планирующих беременность. » планирование » Де є широкий вибір детективів для дітей?

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно