Як ви думаєте, чи не впливає погано ультразвукова чистка зубів? Де робите?
Ультразвукова чистка зубів
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22023-11-23 13:41:03
Ультразвукова чистка зубів - ефективний метод видалення зубних нальотів та бруду, покращення стану ясен та загального здоров'я порожнини рота. Метод базується на використанні високочастотних звукових хвиль, які розганяють нальот та забруднення. Однак важливо враховувати індивідуальні особливості кожного пацієнта та можливі протипоказання. Важливо звертатися до кваліфікованих фахівців, які врахують ваші індивідуальні потреби та можливі ризики. Якщо ультразвукова чистка зубів проводиться професійно та враховується стан вашого здоров'я (як це роблять лікарі в Kraineva), вона може бути безпечним та ефективним методом для збереження здоров'я вашої природньої посмішки.
Поделиться32023-11-29 11:30:46
З одного боку, вона може ефективно видаляти зубний нальот і осад, сприяючи загальному здоров'ю ясен та зубів. З іншого боку, неправильне використання ультразвуку може призвести до подразнень ясен або навіть пошкодження зубної емалі. Важливо враховувати індивідуальні особливості та консультуватися з лікарем перед вибором методу чищення зубів.