Доброго дня. Мені треба полікувати зуби. Не можу ніяк вирішити, де це зробити. Питання ось у чому. Іноді на початку лікування говорять одну ціну, а потім, виявляється, ти винен ще за щось. Підкажіть, будь ласка, хорошу стоматологічну клініку де є прозорі ціни, та можна подивитися іх на сайті.
Стоматологічна клініка
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-07-03 14:32:01
Це у багатьох стоматологічних клініках так. Коли сідаєш у стоматологічне крісло, навіть не уявляєш, яку ціну тобі озвучать. Теж хотілося би, починаючи лікування у стоматолога, знати, на що розраховувати.
Поделиться32023-07-03 14:46:04
Я вважаю, що треба шукати клініку з доброю репутацією та відгуками пацієнтів. Перед відвідуванням клініки я буду обов'язково дивитися веб-сайт, де часто вказані ціни на послуги. Також можна запитати у знайомих, родичів чи колег про їх думку та рекомендації. Треба бути уважними і запитувати про всі деталі та можливі додаткові витрати перед тим, як розпочати лікування.
Поделиться42023-07-03 14:59:14
Я би вам порадила стоматологічну клініку "Soprano dental house" у Львові https://sopranodental.com/prices Там дуже гарні лікарі. У мене був дуже складний проблемний зуб - полікували чудово. Та не боляче.
Що стосується цін - то вартість лікування фіксується в договорі перед початком лікування та залишається незмінною. До речі, на сайті є прейскурант цін - можете ознайомитися. Іще у них на сайт є так цікава функція - можна самому, відповідаючи на питання, вираховувати вартість свого лікування. Розумію, що це приблизно, бо ти ж не лікар, але хоч трохи будеш уявляти, на які вартість тобі розраховувати.
Поделиться52023-09-15 16:28:16
Добрий день, ви ще можете полікувати файно зуби в Києві це медичний сучасний центр Сalm я зверталася за допомогою в стоматологію. Ще там не тільки лікують зуб, можна я зробити лазерне відбілювання https://calm.ua/services/stomatologiya/vidbiliuvannia/ в цій клініці. За короткий час я отримала не тільки здорови зуба, а і ідеальну посмішку - це справжнє диво. Рекомендую всім!