Доброго дня! Нам прийшлося виняйняти нове житло. Але ж там немає інтернета. Син не може продовжувати своє навчання в українській школі. Допоможіть будь ласка. З чого потрібно починати? Дякую.
Wi-Fi роутери в Харкові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-17 14:01:19
Доброго дня! Нам прийшлося виняйняти нове житло. Але ж там немає інтернета. Син не може продовжувати своє навчання в українській школі. Допоможіть будь ласка. З чого потрібно починати? Дякую.
Ну можливо два варіанти отримання інтернета. Перше, це інтернет по мобільному телефону, але ж тут потрібно вміти роздавати. Але це не дуже найдійно. І другий варіант, це треба купити вай-фай роутер і провести інтернет домашнього користування.
Поделиться32023-03-17 14:05:40
А ви знаєте де можна купити якісний вай-фай. Тому що один провайдер пропонував мені купити саме у них. Але я не дуже довіряю цій компанії. Порадьте магазин у Харкові.
Поделиться42023-03-17 14:10:58
А ви знаєте де можна купити якісний вай-фай. Тому що один провайдер пропонував мені купити саме у них. Але я не дуже довіряю цій компанії. Порадьте магазин у Харкові.
Ніякого секрету немає. Я вам раджу купити Wi-Fi роутер у Харкові https://allo.ua/ua/harkiv/wi-fi-routery/ в магазині Алло. В принципі для домашнього користування підійде Wi-Fi роутер Xiaomi Mi WiFi Router 4A Gigabit Edition (global version). В мене особисто такий. Він простий в користуванні та налаштуванні. Зараз вся країна знаходиться або на дистанційній роботі або на дистанційному навчанні. Тобто без роутера та нормального інтеренту не обійтися.