Привіт, я планую купити новий смартфон, але не можу визначитися з вибором. Який смартфон буде найкращим вибором?
Мені потрібен смартфон з хорошими камерами, багатофункціональним, з великим екраном та надійною батареєю.
Який смартфон вибрати?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12023-03-04 17:19:30
Поделиться22023-03-04 17:23:28
Привіт. Якщо ви шукаєте смартфон з високоякісною камерою та потужним процесором, я рекомендую звернути увагу на iPhone. Він має неймовірну камеру та швидкий процесор, який допомагає забезпечувати швидку та безперебійну роботу телефону.
Поделиться32023-03-04 17:30:35
Привіт. Якщо ви шукаєте смартфон з високоякісною камерою та потужним процесором, я рекомендую звернути увагу на iPhone. Він має неймовірну камеру та швидкий процесор, який допомагає забезпечувати швидку та безперебійну роботу телефону.
Дякую за пораду. Але мені трохи шкода витрачати такі гроші. Чи не можете підказати мені більш бюджетний варіант смартфона, аніж Айфон?
Поделиться42023-03-04 17:37:56
Мені здається, Samsung Galaxy S21 Ultra має всі вимоги, які ви описали. Він має потужний процесор, великий екран і дуже хороші камери. Якщо вам потрібен смартфон з Android, то це може бути ваш варіант. Якщо ви шукаєте найкращі ціни та гарантії, то я рекомендую інтернет магазин Жжук.
У них є хороші пропозиції https://zhuk.ua/smartfoni-samsung/ на смартфони Samsung .Вони мають широкий вибір і добру репутацію на ринку. Також, вони зазвичай мають гарні знижки, особливо на попередні моделі Samsung.