Доброго дня. Порадьте хороший велосипед для підлітка. В наступному місяці День народження. Просить велосипед.
Зараз вже розглядаємо варіанти, доступні для нас. Які торгові марки радили б розглядати?
Велосипед для дитини
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12023-01-15 16:07:28
Поделиться22023-01-15 16:14:24
Але мені здається, слід вам було б вказати суму, на яку розраховуєте при такому виборі й покупці. Адже велосипеди є різні за рівнями вартості, функціональності і якості відповідно. Ми в минулому році брали велосипед для доньки за 10 000 гривень. Це звичайний, але доволі якісний велосипед, хоч і без наворотів.
Поделиться32023-01-15 16:18:12
Але мені здається, слід вам було б вказати суму, на яку розраховуєте при такому виборі й покупці. Адже велосипеди є різні за рівнями вартості, функціональності і якості відповідно. Ми в минулому році брали велосипед для доньки за 10 000 гривень. Це звичайний, але доволі якісний велосипед, хоч і без наворотів.
О, так, вибачте, забула написати про бюджет, на який розраховуємо при купівлі такого подарунку )
Він у нас невеликий, але гадаю, можна придбати нормальний велосипед за 8000 гривень. Ну максимально - 10000 гривень.
Поделиться42023-01-15 16:23:26
Привіт! Думаю, зараз можна придбати нормальний транспорт даного призначення за 8000 гривень. Не є проблема. Тим більше, якщо велких вимог до функіональності чи інших наворотів у вас немає.
Велосипеди https://allo.ua/ua/velosipedy/ в гарному асортименті раджу подивитись на Алло. Ми минулого літа купували там для дружини. Взяли за 11000 гривень. Дуже класний, зручний і мені здається, якісний. Дружина задоволена ним. Там є чудові варіанти і за нижчими цінами.