ФОРУМ для мамочек и планирующих беременность.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Новий 14 айфон

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Кожна дівчина мріє про новий айфон, а ще вона мріє отримати його в подарунок. Я йду проти системи і тому хочу купити собі новий 14 айфон самостійно. Де краще його придбати?

0

2

Вау, дуже рідко можна зустріти таку цілеспрямованість у дівчини. Я вважаю, що це заслуговує на велику повагу. Купувати краще в перевірених магазинах або ж у перевірених сервісах.

0

3

Чому б і ні? Нічого поганого в цьому не бачу що в жінки є такі цілі) А що ви маєте на увазі під перевіреними сервісами? Поділіться своїми перевіреними, можливо, я саме там і замовлю його.

0

4

Я і не проти, просто кажу що це дуже завидна цілеспрямованість, якої багатьом дівчатам бракує. Найкраще купити модель iphone 14 pro https://allo.ua/ua/products/mobile/seri … ne_14_pro/, це середня, за розміром, модель, в якій дуже крута начинка. Мені подобається саме цей варіант через свою практичність і надійність. У самого такий самий, замовив того місяця, покористувавшись такий короткий час зрозумів, що це самий топовий смартфон, який епл тільки випускали.

0

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно