ФОРУМ для мамочек и планирующих беременность.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Чорна п'ятниця

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Доброго вечора любі друзі. Я духе хочу здивувати своїх рідних і купити іх в будинок хорошу техніку. Для мами новий телефон, для батька телевізор плазма. Але скільки б я не складав, все мало. Мені друзі порадити робити покупки в чорну п'ятницю. Що ви знаєте про це?

0

2

І вам доброго вечора. Я вже декілька років тільки так і закупаюсь. Так набагато дешевше і всі товари судя по знижкам стають доступними. В минулому році мені вдалось купити кохонний комбайн та багато іншої техніки для дому. Якщо ви шукаєте хороший магазин для закупок, звертайтесь.

0

3

Чесно кажучи я взагалі без досвіду. Якщо ви можете мені розповісти більш детально, буду вам вдячний. В якому саме магазині ви купуєте та який процент знижки. І якщо зможете киньте ссилочку на магазин

0

4

Я з радістю вам допоможу. Зазвичай такі замовлення роблю в інтернет-магазині Алло, так як там найбільші знижки та великий ассортимент товарів. При замовленні з вами зв'яжиться менеджер та може порадити кращий вибір. Наскільки мені відомо, знижки коливаются від 5-% до 90% що дає вам добре зєкономити на покупках товара та придбати ще собі подарунок. Найкращі числа для замовлень від 18.11.22 до 28.11.22. Більш детально про чорну п'ятницю https://allo.ua/ua/blackfriday/ можна подивитись на цему сайті. Хороших вам покупок.

0

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно