Відкриваю кафе, а поки що купую все необхідне для його нормальної роботи. Наразі постало питання про купівлю якісної морозильної камери. Промислову не хочу купувати, вистачить звичайної побутової, тільки яку саме купити не знаю.
Якісна морозильна камера
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-08-24 14:43:43
Вам напевно потрібна морозилка як скриня, я таку купила на дачу - зручна і багато продуктів можна заморозити. Ми цього року завели багато птахів на вирощування, качок та гусей – ось м'ясо заморожуватимемо і не лише тушковане м'ясо робитимемо.
Поделиться32022-08-24 14:53:58
Скажить, будь ласочка, а в яку ціну така морозильна камера? Я просто зараз сиджу бюджет становлю щоб знати скільки можна витратити коштів на її придбання.
Поделиться42022-08-24 15:03:56
Ціни на морозильні камери ви можете у магазині Фокстрот https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/moro … amery.html самі подивитися. Я купувала близько рік тому - 10 тисяч гривень віддала. Може, зараз інша ціна на неї, скільки часу вже пройшло. Найкраще вам по каталогу магазину пройтися і дізнатися ціни або просто сортувати за ціною - використовуючи налаштування.
Скажу, що в мене морозильна скриня горіння, 400 літрів загального об'єму. Як бачите, цілком достатньо для збереження великої кількості продуктів.